Llibertat provisional per als dos organitzadors de la «rave» de Llinars

La jutgessa els obliga a compareixences periòdiques al jutjat

Pla obert d'un dels detinguts per la 'rave' de Llinars del Vallès sortint dels jutjats de Granollers després de declarar i quedar en llibertat
Pla obert d'un dels detinguts per la 'rave' de Llinars del Vallès sortint dels jutjats de Granollers després de declarar i quedar en llibertat | ACN
Redacció
04 de gener del 2021
La magistrada del jutjat d'instrucció 1 de Granollers ha decidit la llibertat provisional, amb compareixences periòdiques al jutjat, per als dos organitzadors de la 'rave' il·legal de Cap d'Any a Llinars del Vallès.

Segons ha informat el TSJC, els detinguts han contestat només a preguntes dels seus advocats, i la causa està oberta pels delictes de resistència i desobediència. 

Pel que fa als altres quatre identificats, el tribunal precisa que seran citats a declarar "en el moment que es consideri oportú a mesura que avanci la instrucció". 

Als dos organitzadors se'ls responsabilitza de no posar punt i final a la festa organitzada en una nau abandonada als afores del municipi. Es tracta d'una dona de 29 anys holandesa i amb veïnatge a Amsterdam, i un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Tarragona.

En l'operatiu es va identificar 215 persones, que seran denunciades per vulnerar la normativa vinculada a les restriccions sanitàries amb multes de 3.000 euros, mentre que els organitzadors hauran d'afrontar sancions de fins a 600.000 euros.