Últims dies per visitar el Campament dels Reis d'Orient a Sant Cugat

Cal fer-ho amb cita prèvia

Campament Reial de Sant Cugat
Campament Reial de Sant Cugat | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
04 de gener del 2021
El coronavirus ha impedit que enguany a Sant Cugat els Reis Mags facin una cavalcada per la ciutat però els seus ajudants instal·laran un Campament Reial al Claustre del Monestir on els infants podran enviar la carta a Ses Majestats. Consulta aquí tota la programació per aquest Nadal a Sant Cugat. Per fer-ho cal cita prèvia. 

El Campament Reial serà al Claustre del Monestir, del 2 al 5 gener i amb els següents horaris de visita: el dia 2: de 16.30 a 21 h; els dies 3 i 4: d’11 a 14.30 h i de 16.30 a 21 h; i el dia 5: d’11 a 14.30 h. 

El Campament Reial és un espai màgic on les famílies podran descobrir l’univers que envolta Ses Majestats de la mà dels seus ajudants, patges i voluntaris com la Penya Regalèssia, responsable d’organitzar tradicionalment la cavalcada els anys anteriors. A banda de poder veure les carrosses del rei Blanc, Ros i Negre, les nenes i nens podran dipositar la seva carta a la bústia reial.  

La instal·lació comptarà amb totes les mesures de seguretat i aforament limitat a un màxim de 6 persones que formin part del mateix grup bombolla. Els patges reials atendran també els més menuts a diferents places i indrets de la ciutat i on també cal reservar cita prèvia per assistir-hi. 

Patges Reials al Teatre de Mira-sol
Diumenge 3 de gener, de 17 a 20.30 h
Dilluns 4 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Patge Reial a la plaça de Barcelona
Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Patge Reial a la plaça del Coll
Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Patge Reial a la plaça de les Rabassaires
Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Nit de Reis per Youtube

El dia 5 de gener, a les 20 h, les famílies podran seguir de nou al canal YouTube de l’Ajuntament, l’entrega de les claus de la ciutat que l’alcaldessa, Mireia Ingla, farà a Ses Majestats. L’alcaldessa ha signat un ban especial perquè els Reis puguin viatjar fins a Sant Cugat, malgrat les actuals restriccions de desplaçament.

La trobada virtual, d’un quart d’hora de durada, oferirà el tradicional discurs de benvinguda de l’alcaldessa, així com el discurs d’un dels tres reis. Els missatges de Ses Majestats del 23 de desembre i 5 de gener també es podran veure a Cugat Mèdia, Tot Sant Cugat i TV Sant Cugat.

Segons l'alcaldessa, Mireia Ingla, "no hi ha res que pugui aturar la màgia dels Reis, ni tan sols una pandèmia. Encara que no fem la cavalcada per prevenció, els seus ajudants han muntat aquest campament a la ciutat perquè els nens i les nenes puguin veure des d’una nova perspectiva com es prepara la nit més especial de l’any".