coronavirus

Tallat el trànsit a Rambla del Celler per la Fira de Reis fins el 5 de gener

La mesura vol garantir que la ciutadania pugui moure's de forma segura mantenint les distàncies recomanades en temps de Covid

per NacióDigital, 1 de gener de 2021 a les 13:00 |
Fira de Reis de Sant Cugat | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Del 2 al 5 de gener, l'Ajuntament de Sant Cugat tallarà la circulació de vehicles en un tram de la Rambla del Celler i del carrer Francesc Moragas per la Fira de Reis. La mesura vol garantir que la ciutadania pugui moure's de forma segura mantenint les distàncies recomanades en temps de Covid i donar prioritat a una mobilitat sostenible. 

Durant aquests dies, només estarà permès el pas a veïns, als vehicles de serveis municipals i per a càrrega i descàrrega (abans 10:30 h i entres les 14 h i les 16.30 h). El carril bici d'aquest tram també quedarà inhabilitat i per travessar-lo, s'haurà de baixar de la bici o patinet i fer-lo a peu. 


La Policia Local es farà càrrec del dispositiu de vigilància mentre duri el tancament i ho faran de manera coordinada amb els serveis municipals de Mobilitat i de Comerç.

Pel que fa a l'afectació de les línies de bus de la ciutat, mentre duri la Fira de Reis les línies L-1; L-2A i 2B; L-3; L-8; A-4, B-7 i B-8 es poden veure afectades en el compliment del seu horari i recorregut habitual.


Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​

 

Participació