Tallat el trànsit a Rambla del Celler per la Fira de Reis fins el 5 de gener

La mesura vol garantir que la ciutadania pugui moure's de forma segura mantenint les distàncies recomanades en temps de Covid

Fira de Reis de Sant Cugat
Fira de Reis de Sant Cugat | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
NacióDigital
01 de gener del 2021
Actualitzat el 04 de gener a les 9:14h
Del 2 al 5 de gener, l'Ajuntament de Sant Cugat tallarà la circulació de vehicles en un tram de la Rambla del Celler i del carrer Francesc Moragas per la Fira de Reis. La mesura vol garantir que la ciutadania pugui moure's de forma segura mantenint les distàncies recomanades en temps de Covid i donar prioritat a una mobilitat sostenible. 

Durant aquests dies, només estarà permès el pas a veïns, als vehicles de serveis municipals i per a càrrega i descàrrega (abans 10:30 h i entres les 14 h i les 16.30 h). El carril bici d'aquest tram també quedarà inhabilitat i per travessar-lo, s'haurà de baixar de la bici o patinet i fer-lo a peu. 

La Policia Local es farà càrrec del dispositiu de vigilància mentre duri el tancament i ho faran de manera coordinada amb els serveis municipals de Mobilitat i de Comerç.

Pel que fa a l'afectació de les línies de bus de la ciutat, mentre duri la Fira de Reis les línies L-1; L-2A i 2B; L-3; L-8; A-4, B-7 i B-8 es poden veure afectades en el compliment del seu horari i recorregut habitual.