Els Mossos amplien a Barcelona la recerca de la veïna de Terrassa desapareguda per Sant Esteve

La seva parella va presentar denúncia als Mossos el diumenge al matí

Fotografia de Sandra Culli publicada per la seva parella
Fotografia de Sandra Culli publicada per la seva parella | Arxiu familiar
Pere Fontanals/Sergi Baixas/Marc Solé
29 de desembre del 2021
Actualitzat el 30 de desembre a les 19:37h
Cinc dies sense rastre. Agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de l'Eixample de Barcelona continuen buscant la veïna de Terrassa Sandra Culli, de 44 anys, que va desaparèixer a Vilassar de Mar el passat dissabte quan va sortir a passejar després del dinar de Sant Esteve. En paral·lel, una cinquantena de voluntaris rastregen a la comarca del Maresme.

Segons va denunciar la seva parella a les xarxes socials, Sandra Culli va desaparèixer el dia de Sant Esteva després de dinar a Vilassar de Mar. En un primer moment, l'home va adreçar un missatge de recerca a les xarxes socials en què explicava que la dona fa 1,68m d'altura i pesa uns 50 kg, i que en el moment de la desaparició duia pantalons i jersei negre, i anorac de plomes, també negre.

L'endemà diumenge, davant la rellevància que havia tingut el missatge a les xarxes socials, els Mossos d'Esquadra van citar l'home a la comissaria de Premià de Mar per prendre-li declaració i recollir la denúncia per començar a investigar.

Després de gairebé 48 hores, encara no s'ha pogut localitzar la dona desapareguda. Si algú pot donar-ne alguna informació, que contacti amb els Mossos d'Esquadra.