VÍDEO Santcugatencs, aquest és el missatge dels Reis Mags per a vosaltres

"Nens i nenes, estigueu tranquils. Malgrat la pandèmia, aquesta nit, serà tan màgica com sempre"

Melcior escrivint una de les cartes per als santcugatencs
Melcior escrivint una de les cartes per als santcugatencs | Aj. Sant Cugat
24 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:17h
"Nens i nenes, estigueu tranquils. Malgrat la pandèmia, aquesta nit, serà tan màgica com sempre". Ses Majestats han enviat un missatge a tots els ciutadans de Sant Cugat per encarar el Nadal més atípic. Enguany, a les vostres bústies, sereu vosaltres qui rebreu una carta signada per Melcior, Gaspar i Baltasar, on asseguren que aquest any, malgrat la pandèmia, tampoc fallaran! Paraula de Rei Mag.



El coronavirus ha impedit que enguany a Sant Cugat els Reis Mags facin una cavalcada per la ciutat però els seus ajudants instal·laran un Campament Reial al Claustre del Monestir on els infants podran enviar la carta a Ses Majestats. Consulta aquí tota la programació per aquest Nadal a Sant Cugat. A partir del dimecres 23 de desembre a les 20.30 h s'obre el període de reserva de la ciuta prèvia per acostar-se als patges i a les bústies repartides per la ciutat. Es podrà demanar a través d'aquest enllaç. 

El Campament Reial serà al Claustre del Monestir, del 2 al 5 gener i amb els següents horaris de visita: el dia 2: de 16.30 a 21 h; els dies 3 i 4: d’11 a 14.30 h i de 16.30 a 21 h; i el dia 5: d’11 a 14.30 h. 

El Campament Reial serà un espai màgic on les famílies podran descobrir l’univers que envolta Ses Majestats de la mà dels seus ajudants, patges i voluntaris com la Penya Regalèssia, responsable d’organitzar tradicionalment la cavalcada els anys anteriors. A banda de poder veure les carrosses del rei Blanc, Ros i Negre, les nenes i nens podran dipositar la seva carta a la bústia reial. La instal·lació comptarà amb totes les mesures de seguretat i aforament limitat a un màxim de 6 persones que formin part del mateix grup bombolla.

Bústies i patges Reials als Barris 

La del Claustre no serà l’única bústia reial que hi haurà al municipi, ja que estaran repartides pels equipaments municipals, del 22 al 31 de desembre: Casal Torreblanca, Casa de Cultural, Xalet Negre, Casa Aymat, Can Maristany, Casal de Mira-sol, Casino de la Floresta, i Casal de les Planes. El mateix passarà amb els patges reials que atendran els més menuts a diferents places i indrets de la ciutat i on també cal reservar cita prèvia per assistir-hi. 

Patges Reials al Teatre de Mira-sol
Diumenge 3 de gener, de 17 a 20.30 h
Dilluns 4 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Patge Reial a la plaça de Barcelona
Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Patge Reial a la plaça del Coll
Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Patge Reial a la plaça de les Rabassaires
Diumenge 3 de gener, de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h

Trobades virtuals amb els Reis

Enguany els Reis no oferiran les tradicionals cavalcades per evitar aglomeracions. No obstant això, aquest Nadal serà el primer en què la mainada podrà veure Ses Majestats abans del 5 de gener. Serà al canal YouTube de l’Ajuntament, el dia 23 de desembre, a les vuit del vespre. Una convocatòria que han rebut els 16.337 nenes i nens de la ciutat, de 0 a 13 anys, a través d’una carta signada per Ses Majestats.

No serà, però, l’única trobada virtual que Ses Majestats mantindran amb els més petits. El dia 5 de gener, a les vuit del vespre, les famílies podran seguir de nou al canal YouTube de l’Ajuntament, l’entrega de les claus de la ciutat que l’alcaldessa, Mireia Ingla, farà a Ses Majestats. L’alcaldessa ha signat un ban especial perquè els Reis puguin viatjar fins a Sant Cugat, malgrat les actuals restriccions de desplaçament.

La trobada virtual, d’un quart d’hora de durada, oferirà el tradicional discurs de benvinguda de l’alcaldessa, així com el discurs d’un dels tres reis. Els missatges de Ses Majestats del 23 de desembre i 5 de gener també es podran veure a Cugat Mèdia, Tot Sant Cugat i TV Sant Cugat.

Segons l'alcaldessa, Mireia Ingla, "no hi ha res que pugui aturar la màgia dels Reis, ni tan sols una pandèmia. Encara que no fem la cavalcada per prevenció, els seus ajudants han muntat aquest campament a la ciutat perquè els nens i les nenes puguin veure des d’una nova perspectiva com es prepara la nit més especial de l’any".