Detenen dos joves que van intentar robar en una casa de Sant Cugat mentre la família era a l'interior

Agents de Mossos els van detenir a l'estació de FGC de Valldoreix després de fugir

Els Mossos detenen un pare i un fill per vendre haixix a menors d'edat
Els Mossos detenen un pare i un fill per vendre haixix a menors d'edat | Mossos d'Esquadra
NacióSantCugat
23 de desembre del 2020
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir aquest passat dilluns 21 de desembre a un jove de 20 anys i un menor d'edat mentre intentaven robar en una casa de Sant Cugat del Vallès. 

Segons un comunicat, els fets van tenir lloc al voltant de les 11.20 h del matí quan el cos policial va rebre un avís ciutadà que un home havia entrat en una casa situada al Passeig del Sol. El propietari de l'immoble, que es trobava a l'interior amb la seva família, va sorprendre el lladre que, en ser descobert, va saltar la tanca perimetral per fugir del lloc. 

Un cop fora, el jove es va reunir amb el seu company que l'esperava a l'exterior fent tasques de vigilància, i ambdós van córrer direcció a l'estació de FGC de Valldoreix. No obstant això, gràcies a la descripció detallada dels joves, els agents van veure dues persones que coincidien perfectament amb la informació donada apropant-se als ferrocarrils. 

Els Mossos van detenir-los com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Un cop a dependències policials, el menor va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona i va quedar en llibertat. L'altre va passar ahir dimarts a disposició judicial del jutjat de guàrdia de Rubí qui va decretar llibertat.