El creatiu projecte santcugatenc per «fer aparèixer» els Reis Mags a casa en un any sense cavalcada

Una agència de publicitat santcugatenca ha dissenyat una web app per fer aparèixer a Ses Majestats

Una web app que permet visualitzar una animació de cadascun dels tres Reis Mags
Una web app que permet visualitzar una animació de cadascun dels tres Reis Mags | Cedida
NacióDigital
24 de desembre del 2020
Aquest any, els Reis Mags d'Orient no podran fer la cavalcada pels carrers de la ciutat per culpa del coronavirus... Però sí que els podràs fer aparèixer a casa teva! L'agència de publicitat, Eliptic Group, amb seu a Sant Cugat, ha impulsat un projecte creatiu perquè els infants puguin tenir una "experiència divertida i il·lusionant", i puguin conservar una fotografia o vídeo de record amb el seu Rei Mag preferit, malgrat aquests temps de pandèmia. 

Eliptic ha creat una web app que permet visualitzar amb el mòbil una animació de cadascun dels tres Reis Mags (Melcior, Gaspar i Baltasar) en format de realitat augmentada que permet fer-se fotos o vídeos interactuant amb ells. 

La directora de l'agència santcugatenca, Cristina Hermida, explica que "aquest tipus de campanyes, que tenen un impacte positiu en la societat, són les que ens omplen de veritat". Confessa que després d'un any difícil, "poder generar una mica d'il·lusió i fer accessible el misteri dels Reis a tothom, a través d'un simple enllaç, no té preu". "Volem que tothom comparteixi i gaudeixi d'aquesta experiència a casa seva", exclama Hermida. 

Eliptic Group celebrarà l'any vinent 15 anys com a agència de publicitat independent. Sota el lema "we create ideas, we shake emotions" (nosaltres creem idees, provoquem emocions), la companyia treballa per altres marques com la farmacèutica Grifols, Braun, Europastry, Fuchs, Revlon o els laboratoris Neuraxpharm o Sonpura, entre d'altres.