nadal 2020

Els Reis d'Orient desfilaran amb descapotables per Valldoreix

Els més petits podran saludar a Ses Majestats des de les portes de casa, ja que la pandèmia ha obligat a cancel·lar la tradicional cavalcada

per NacióDigital, Sant Cugat | 17 de desembre de 2020 a les 18:00 |
Els patges reials recollint la carta dels infants a Valldoreix. | EMD Valldoreix
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Igual que a Sant Cugat, Valldoreix també es queda sense cavalcada de Reis. Enguany la pandèmia ha obligat a modificar els plans dels Reis d'Orient per saludar els infants de la ciutat i rebre les cartes la nit més màgica de l'any. No obstant això, Ses Majestats faran una passejada reial amb tres vehicles descapotables perquè els més petits els puguin saludar des de les portes de casa. 

El passeig reial, que no detindrà en cap moment la seva marxa, recorrerà a 20 km/h tots els barris de Valldoreix en un tomb que transitarà, de nord a sud i d’est a oest, pels principals carrers i places de cada un dels veïnatges de la vila. 


Per evitar l’acumulació de gent en qualsevol dels punts pels quals passarà la comitiva, no es donarà a conèixer el punt de sortida dels vehicles que transportaran a Melcior, Gaspar i Baltasar, com tampoc es facilitarà el recorregut exacte pel qual passaran els tres cotxes. Amb tot, i per facilitar la localització del pas dels tres Reis pels carrers de Valldoreix, un cotxe sonoritzat precedirà el seguici reial anunciant el pas de ses Majestats i posant la banda sonora a la passejada reial amb cançons tradicionals nadalenques. 


Malgrat no donar detalls del recorregut exacte de la comitiva per la vila, els tres Reis iniciaran el recorregut al barri d’Aqualonga i passant pels barris de Can Cadena, Sant Jaume, La Barceloneta, Rossinyol, La Guinardera-Can Casulleras, Regadiu, Monmany, Les Bobines, Colònia Montserrat, Can Enric-La Miranda i Mas Fuster. L’horari de pas serà també aproximat i començarà a les 17.30h al barri d’Aqualonga, des d’on s’iniciarà una volta a Valldoreix que recorrerà 60km dels carrers de la vila. 

Els patges reials


Qui no faltarà a la seva cita anual amb els infants de Valldoreix seran els patges de ses Majestats, que enguany redoblaran esforços per poder estar al costat de cada un dels nens i nenes de la vila. Amb aquest fi s’ha previst la instal·lació de sis campaments on un emissari dels tres Reis d’Orient recollirà, de mans dels més petits de la vila, cada una de les missives amb els seus desitjos pel dia de Reis. Cada una de les carpes, a més del carter reial comptarà amb la presència d’un vigilant, que vetllarà perquè es compleixin totes les mesures sanitàries per evitar contagis de la Covid-19.

Les carpes dels patges reials s’instal·laran de 17 a 19h a:
- Plaça de les Ones (Dilluns 4 de gener)
- Plaça Hortet Solé – Colònia Montserrat (Dilluns 4 de gener)
- Aparcament CAP-Valldoreix (Diumenge 3 de gener)
- Aparcament C/ Castellot (Dilluns 4 de gener)
- Plaça Maria Sabater (Diumenge 3 de gener i Dilluns 4 de gener)
- Plaça del Casal de Cultura (Diumenge 3 de gener i Dilluns 4 de gener)
- C/ Fra Lluís de Lleó – Ca n’Enric La Miranda (Dilluns 4 de gener)


Altres notícies que et poden interessar

​ 
​​
 

Participació