GUIA Els pessebres de Sant Cugat que no et pots perdre

Consulta aquí tota la programació de Nadal a la ciutat

Pessebre de la plaça Barcelona.
Pessebre de la plaça Barcelona. | AH
17 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:52h
Els pessebres són una de les expressions més populars del Nadal a casa nostra. A Sant Cugat la tradició és llarga i malgrat la pandèmia, enguany els santcugatenc també podran visitar i sentir-se partíceps d'aquestes mostres tan nostrades a diferents punts de la ciutat. 

Del 10 al 29 de desembre es pot visitar el Naixement del nen Jesús al jardí de la Residència Sant Cugat, a càrrec dels residents i de tot l'equip. 

Del 12 de desembre al 6 de gener s'instal·larà el tradicional pessebre de Sant Cugat a la plaça de Barcelona. Una representació de l'epifaina al portal de Betlem. 

Del 12 de desembre al 2 de gener l'eslésia del Monestir acollirà el pessebre de la Parròquia. Estarà exposat a la capella del baptisteri. 

Del 18 de desembre al 10 de gener, els jardins del Paga-li, Joan - Hort de l'Abat hi haurà instal·lada l'exposició del pessebre vivent. Enguany celebren 45 anys però la pandèmia ha impedit fer-lo com era habitual. No obstant això, serà present en forma d'exposició fotogràfica. 

Del 15 de desembre al 10 de gener es podrà gaudir de la mostra de pessebres i figures a l'Ateneu. Diorames, figures i pessebres fruït de la col"laboració amb l'Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat i de Mataró. A més a més, fins el 31 de desembre està en marxa el tradicional concurs de pessebres, enguany també adaptat a la pandèmia en una edició virtual. 

Recorregut de pessebres 

A partir del 22 de desembre tothom hi ho vulgui podrà descarregar-se el mapa dels pessebres exposats a les portalades del nucli antic de la ciutat. Es podrà fer a la web de l'Ateneu Santcugatenc. També es podran descarrgar a partir dels codis QR que estaran situats a les diferents finestes amb pessebres. 

Programa de Nadal a Sant Cugat by naciodigital on Scribd