Valldoreix canvia la Milla solidària per una recollida de joguines per la Creu Roja

Del 14 de desembre a l'11 de gener es podran portar a diferents punts de la vila

Les joguines de fusta, senzilles i tradicionals –fetes a mà–, formen part de la Fira d'aquest cap de setmana.
Les joguines de fusta, senzilles i tradicionals –fetes a mà–, formen part de la Fira d'aquest cap de setmana. | Eixmedia.
Redacció
17 de desembre del 2020
Tot i la pandèmia, la recollida de joguines de Valldoreix no s'atura. Per raons sanitàries, enguany l'EMD no celebrarà la tradicional Milla solidària però no per això els més vulnerables es quedaran sense joguines. Des d'aquest dilluns 14 de desembre i fins el pròxim 11 de gener, tothom qui ho vulgui pot fer arribar les seves joguines a diferents punts de la vila. Totes les joguines recaptades es destinaran a la campanya Els seus drets, en joc, de Creu Roja. 

En concret, es podran deixar a l'EMD i a l'Insitut Arnau Cadell, de dilluns a divendres de 8 a 14 h; al Complex Esportiu, de dilluns a divendres de 8 a 14 h i de 16 a 21 h, i els caps de setmana de 9 a 13 h i de 17 a 21 h. Com ja és habitual, es demana que les joguines que s'entreguin han de ser noves, sense embolicar i no han de ser ni bèl·liques, ni sexistes. Si no que es prioritzin joguines cooperatives i educatives.