Vallès signarà exemplars del llibre solidari «Confinats» per La Marató

El periodista i regidor santcugatenc destinarà tota la recaptació a la lluita contra el coronavirus

Josep Maria Vallès signarà exemplars del llibre a Sant Cugat.
Josep Maria Vallès signarà exemplars del llibre a Sant Cugat. | Cedida
NacióSantCugat
16 de desembre del 2020
Actualitzat a les 18:25h
El periodista i regidor de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès, signarà el llibre solidari Confinats (Viena Edicions) per La Marató. Ho farà a Sant Cugat el dissabte 19 i diumenge 20, el dia que es fa l'esdeveniment solidari català per excel·lència. En concret, dissabte ho farà d'11 a 12 h a la llibreria Alexandria. Després de 12 a 13 h, el santcugatenc es traslladarà a la Fundació Cabanes. Ja a la tarda, de 18 a 19 h, ho farà a El Celler de llibres. Diumenge, Vallès signarà exemplars a la llibreria Paideia de 10.30 a 11.30 h. 

Una iniciativa col·lectiva i solidària que reprodueix fil per randa les reflexions, els neguits i les oportunitats viscudes i escrites per cent persones durant el confinament de la Covid-19. L'acte és a les 19 hores i l'entrada és gratuïta. Vallès destinarà tots els beneficis a la Marató de TV3 que enguany recull fons per l'estudi del coronavirus. 

El recull compta amb el pròleg de l'escriptor i periodista Xavier Bosch. Els testimonis, amb una àmplia presència santcugatenca, són persones de totes les edats i professions que durant els mesos de març i maig del 2020 van decidir participar en aquest document històric d'una mateixa crisi sanitària, social i econòmica que, segons l'autor, ha generat un "patiment social sense precedents que mai oblidarem".