Aquestes són les nadales més festives de Sant Cugat

Consulta aquí tota la programació de nadales a la ciutat

16 de desembre del 2020
Actualitzat a les 19:36h
Cantada de Nadales
Cantada de Nadales | Lurdes López
Un Nadal sense les tradicionals nadales no és un Nadal en condicions. Per això, et recollim algunes de les nadales que se celebraran durant aquestes festes pels carrers de la ciutat perquè et facin entrar en la calor més màgica!

Aquest dijous 17 de desembre a les 14.30 h del migdia, el cicle mitjà del col·legi La Farga repartirà alegria a tots els malalts i personal sanitari de l'Hospital Universitari General de Catalunya cantant-los davant del centre sanitari.

Durant el cap de setmana, el Grup VocalVine portarà el so més jove al Racó dels Desitjos del Claustre amb un duel de nadales. Una activitat gratuïta organitzada pel Museu del Monestir el proper dissabte 18 de desembre a les 13 h on competiran les cançons tradicionals contra les cançons més actuals. 

El mateix dia a les 17 h, la plaça de Barcelona acollirà una tocada de nadales per part dels alumnes de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat. Una activitat que anirà prescedida a partir de les 18 h per les "Nadales itinerants pel Barri Monestir-Sant Francesc" a càrrec de Sotasons. Més endavant, a les 20 h del vespre, l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, ha organitzat el Concert de Nadal de la mà de Jordi Sans & The Souls. 

La setmana següent, divendres 25 de desembre, el Combo de Karaoke de Nadal de Dissidència Sònica eclipsarà la plaça Barcelona a partir de les 19 h del vespre; i a l'endemà ho tornarà a fer amb actuacions de petit format amb grups d'artistes locals amb "Petits Canelons" al mateix lloc i mateixa hora. 
 

Programa de Nadal a Sant Cugat by naciodigital on Scribd