S'obren les inscripcions per l'edició més especial del Concurs de pessebres de l’Ateneu

Per evitar contagis es farà a través de fotografies o vídeos

El Pessebre Monumental del Ripollès
El Pessebre Monumental del Ripollès | Sicalipsis
Redacció
14 de desembre del 2020
Actualitzat el 15 de desembre a les 15:17h
A partir d'aquest dilluns 14 de desembre s’obren les inscripcions de la 8a edició del Concurs de pessebres de l’Ateneu en col·laboració amb l’Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat. A causa de la pandèmia, enguany el concurs es farà a través de fotografies o vídeos. D'aquesta manera, s'evitarà que el jurat accedeixi a les cases dels participants. 

Es poden enviar els documents audiovisuals fins el 31 de desembre i serà el dimarts 12 de gener a les 19 hores quan es donaran a conèixer els guanyadors d'enguany. ​El jurat està constituït per l’Andreu Campos, President de l'Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat; en Jaume Ibars, membre de l’Ateneu, Publicista i artista plàstic; i l'Anna Mayol, dissenyadora gràfica. 

Les bases per participar es poden trobar a la web de l'Ateneu però les categories són: 
- Popular o tradicional: per construir-lo es poden fer servir elements naturals: suro, molsa, escorça, pedres, sorra... 
- Artístic: els elements de construcció poden ser: guix, cartó, porexpan, poliestiré, fusta... 
- Innovador: s’hi inclouran aquells pessebres construïts amb materials reciclats, plastilina, etc. i tots aquells pessebres que no es puguin incloure en les altres categories 
- Col·lectiu: categoria pensada pels pessebres construïts des de col·lectius, entitats, escoles i/o comerços 
- Infantil i/o juvenil: el jurat valorarà el millor pessebre presentat per nens i nenes de Sant Cugat amb un premi especial patrocinat per Òmnium Sant Cugat. 

Recorreguts pessebres a les finestres: 

A partir del 22 de desembre es podrà descarregar de la web de l’Ateneu el mapa dels pessebres exposats a les finestres i portalades del nucli antic de la ciutat. També es podrà descarregar a partir dels codis QR localitzats a les diferents finestres amb pessebres.