Ingla i Cisteró, candidats a la llista d'ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya

La proposta del partit republicà estrà encapçalat per Pere Aragonès a Barcelona, Marta Vilalta a Lleida, Teresa Jordà a Girona i Raquel Sans a Tarragona

Redacció
13 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:39h
ERC Sant Cugat celebra l'aniversari del canvi de govern davant de l'Ajuntament
ERC Sant Cugat celebra l'aniversari del canvi de govern davant de l'Ajuntament | ERC
El consell nacional d'ERC ha validat aquest dissabte la confecció de les llistes per a les eleccions del 14 de febrer, uns comicis en els quals els republicans aspiren a fer bones les enquestes, que els situen com a favorits. Entre les persones que formen la llista hi ha dos santcugatencs: l'alcaldessa Mireia Ingla, i el president de la secció local, Oriol Cisteró. 

Ingla ocuparà el lloc número 83, tancant la llista de la circumscripció de Barcelona conjuntament amb el Conseller Josep Bargalló i la Secretària General Marta Rovira. La Secretària General Adjunta, Marta Vilalta, ha expressat que "volem que la Mireia Ingla ocupi aquest lloc de prestigi i de tancament de la llista com a representant del municipalisme del nostre partit”. Ha afegit que “Esquerra és un partit d’arrel municipalista i volem visualitzar la tasca immensa que estan fent les nostres alcaldesses i alcaldes arreu del país”.

A l’alcaldessa de Sant Cugat, s’hi afegeixen els alcaldes de Tarragona i Lleida, Pau Ricomà i Miquel Pueyo, que també tanquen respectivament les llistes de la seva circumscripció. Ingla ha volgut agrair el suport mostrat pel partit i manifesta que “és un orgull poder tancar la llista de Barcelona amb el Conseller Bargalló i la Secretària General a l’exili Marta Rovira. Això reforça la tasca que estem desenvolupant a Sant Cugat al capdavant de l’Ajuntament de la ciutat”.