Ajornat el concert de Sopa de Cabra a Sant Cugat

Estava previst pel divendres 18 de desembre però pel coronavirus, s'ha traslladat al diumenge 7 de març del 2021

Sopa de Cabra presenta nou disc després de dos anys de silenci
Sopa de Cabra presenta nou disc després de dos anys de silenci | Sopa de Cabra
NacióSantCugat
11 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:38h
El concert de Sopa de Cabra al Teatre-Auditori de Sant Cugat finalment s'ha ajornat. La situació de la pandèmia i la pròrroga del confinament perimetral i de les restriccions de mobilitat han obligat a canviar de data el concert del grup de Gerard Quintana.

Segons ha informat el mateix equipament local, l'actuació musical estava prevista pel divendres 18 de desembre però finalment es farà el diumenge 7 d emarç del 2021 a les 19 hores. El Teatre-Auditori ja s’ha posat en contacte amb els espectadors que tenen les entrades informant de les opcions en cas de que sol·licitin el retorn de les entrades.


La banda tornarà a pujar sobre els escenaris amb motiu de la gira del seu nou àlbum La gran onada que es va haver de suspendre a principis d'any a causa de la crisi del coronavirus. Es tracta del desè disc d'estudi del grup de Gerard Quintana, estrenat el 28 de febrer, que té com a fil conductor el concepte de l'aigua: "l'element més transformador del mar" que evoca infinitats de lectures com la lluita climàtica, política o social.

Feia quatre anys que no publicaven cançons noves i en feia dos que no feien cap concert oficial. Novembre passat van presentar Farem que surti el sol, una cançó dedicada a la tasca de l'ONG Open Arms en la crisi de refugiats al Mediterrani.