Enxampats dalt d'un mur: els Mossos detenen dos lladres reincidents a Sant Cugat

Els dos homes estan acusats per dos robatoris en grau de temptativa i un altre de consumat

En adonar-se de la presència policial, van arrencar a córrer en direccions diferents
En adonar-se de la presència policial, van arrencar a córrer en direccions diferents | Mossos
NacióSantCugat
11 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:44h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 4 de desembre a dos homes com a presumptes autors de dos robatoris amb força en grau de temptativa i un de consumat a domicilis de Sant Cugat del Vallès. 

Segons un comunicat, els fets van passar pels volts de les 19.25 h quan un ciutadà va avisar al cos policial com havia vist a dos homes entrar a una casa del carrer Gardènia, a Valldoreix, "amb intenció de robar-hi". Aquest veí, que va increpar als homes perquè marxessin del lloc, va poder facilitar als agents una descripció acurada d'ambdós.

Immediatament, dues patrulles policials van iniciar una recerca per la zona i, en arribar al carrer Joan Borràs, van veure dos homes dalt d'un mur "amb intenció de saltar dins una casa". Els presumptes lladres, en adonar-se de la presència policial, van arrencar a córrer en direccions diferents; però finament van aconseguir detenir-los. 

Es dóna la circumstància que els agents van reconèixer els homes i els van relacionar amb un robatori consumat del dia 30 de novembre succeït al carrer Ignasi Barraquer i els van detenir per dos robatoris en grau de temptativa i un altre de consumat. Els arrestats van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.