Lluís Llach, dansa popular catalana o una cursa d'orientació, entre els actes de La Marató de TV3 a Sant Cugat

Enguany la cita solidària es farà el 20 de desembre i anirà dedicada al coronavirus

Roda de premsa de les activitats de Nadal a Sant Cugat.
Roda de premsa de les activitats de Nadal a Sant Cugat. | Aj. Sant Cugat / Lali Puig
11 de desembre del 2020
Com ja és habitual, Sant Cugat se suma a la Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid. En aquesta ocasió, però, a causa de la mateixa pandèmia, les iniciatives s'han hagut de reinventar i posar-hi un punt de creativitat, per evitar les aglomeracions o les restriccions de mobilitat. Així a la ciutat es faran una desena d'activitats per recaptar fons per una lluita que com el mateix lema de la cita solidaria indica, ens toca a tots. 

Des del govern local, la regidora de Salut Gemma Aristoy ha volgut agraïr a totes les entitats que han organitzat activitats per recaptar fons, donant resposta a l'especial "sensibilitat i incidència" que ha causat la pandèmia al conjunt de la població. Aristoy, que ha demanat prevenció mentre recorda que totes les accions s'han organitzat d'acord amb els protocols per evitar els contagis de coronavirus, ha informat que l'any passat es van recaptar més de 56.000 euros al municipi.

Aquesta edició, segurament l'acte més destacat és la parada deLlach Poeta al Teatre de Mira-sol. Històries de les cançons de Lluís Llach amb Joan Berlanga a la paraula i Albert Flores al piano. A més a més, comptarà  amb la col·laboració especial de l'actor Francesc Orella i la connexió en directe amb Lluís Llach. Es farà el pròxim dijous 17 de desembre a les 20h. 

Abans però, aquest mateix diumenge 13 de desembre es farà la XIV Trobada d'orientació al parc de la Pollancreda. Serà de 8.30 h a 15 h i ho organitza Club Senglar d'Orientació. 

Finalment el diumenge 27 de desembre a les 10 h la plaça U d'octubre acollidrà la tradicional ballada solidària de cultura popular d'arrel catalana. Els donatius a La Marató es faran a través de la taquilla inversa dels assistents. Els organitzadors d'aquest acte són la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat. 

A més a més cal destacar que els Gausacs col·laboraran amb la Marató de TV3 d'enguany, amb la posada en venda del calendari solidari del 25è aniversari de l'entitat local.

Programa de Nadal a Sant Cugat by naciodigital on Scribd