Òmnium Sant Cugat posa en marxa la campanya «Ajudem-nos» per omplir el Rebost de Càritas

S’animarà a la ciutadania a fer el seu donatiu a través de vídeos a les xarxes socials

Campanya d'Òmnium per omplir el Rebost de Càritas.
Campanya d'Òmnium per omplir el Rebost de Càritas. | Òmnium Sant Cugat
Redacció
11 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:14h

Com ja és tradició, Òmnium Sant Cugat recollirà diners per omplir el Rebost de Càritas durant les festes de Nadal. Enguany però, les restriccions pel coronaviurs ha impedit la celebració del “Nadal a Casa” al Monestir, i l'entitat local ha posat en marxa la campanya “Ajudem-nos”. Es tracta d'una campanya que té per objectiu augmentar els donatius a Càritas, ja que amb la Covid-19 ha vist augmentar el nombre de famílies que demanen ajut per aconseguir aliments.

Abans de la pandèmia, Càritas Sant Cugat atenia regularment 268 famílies. A finals de març la xifra va augmentar a les 498 famílies i a principis de juny es va arribar a la xifra
més elevada, de 538. Malgrat que aquesta xifra s'ha anat estabilitzant encara és més elevada, però, del que és habitual. Actualment, al rebost, facilita aliments a 420 famílies, 970 persones.

La campanya comença aquest divendres 11 de desembre amb el llançament del primer vídeo promocional, que es podrà veure al Youtube d’Òmnium Sant Cugat i també per la Televisió de Sant Cugat. Cada setmana sortirà un vídeo nou, quatre en total, i la campanya finalitzarà el 10 de gener.

Càritas anunciarà una nova recollida d'aliments pel cap de setmana del dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre, i també anunciarà la col·lecta de Nadal, tradicional de cada any, pel diumenge 20 de desembre.

Paral·lelament d’es d’Òmnium s’instal·laran dues paradetes informatives els dissabtes 12 i el 19 de desembre de 17 a 20 h a la plaça Quatre Cantons, per tal d’anunciar la campana i d’indicar com fer els donatius. Es pot fer al número de compte ES96 0182 8309 5702 0154 1584 o presencialment a la Casa Abacial de la plaça de l’Om, 2.