El calendari solidari dels Gausacs conté efemèrides i fotos dels 25 anys de la colla

Els diners recaptats es destinaran a La Marató, enguany dedicada al coronavirus

Calendari dels 25 anys dels Gausacs.
Calendari dels 25 anys dels Gausacs. | ND
NacióSantCugat
16 de desembre del 2020
Els Castellers de Sant Cugat engeguen una nova campanya solidària per recaptar fons per a la investigació del coronavirus i mitigar els efectes de la crisi sanitària. Així doncs, els Gausacs col·laboraran amb la Marató de TV3 d'enguany, amb la posada en venda del calendari solidari del 25è aniversari de l'entitat local.

El primer castell íntegrament de dones, l'any 2018; el premi a la millor colla de la temporada 2017; l'esmorzar de la diada 2006; el primer castell amb gralles i timbals; el primer 5de7 descarregat; la cercavila de l'abril del 2005; el primer 3de9f descarregat, o les actuacins a Itàlia. Els fotògrafs Montse Grau, Ferran Calventus, Rosa Gadea, Montse PEllicer, Toni Curcó i Arnau Montolla, recullen alguns dels millors moments de la colla des de la seva fundació, l'any 1996 fins l'actualitat. 

Un calendari commemoratiu del 2021 que es podrà adquirir en diversos establiments de la ciutat durant les festes de Nadal. El preu és de 10 euros per unitat i l'import íntegre anirà destinat a La Marató.

Actualment el calendari es pot comprar a: El Pati de Llibres, Gelats i torrons Pros, Cal Caballu, ReRead, La Fem, carrer Xerric 22, carrer Santa Maria 25, carrer Plana de l'Hospital 3, Rambla Jaume Sàbat 8, carrer Major 7 i 31. Gausacs espera poder incorporar algun establiment més durant els propers dies.