Guanya fins a 5.000 euros comprant al comerç local de Sant Cugat

L’associació Sant Cugat Comerç impulsa una campanya nadalenca per incentivar les vendes a la ciutat

Una nova campanya nadalenca per incentivar el comerç local
Una nova campanya nadalenca per incentivar el comerç local | Sant Cugat Comerç
NacióSantCugat
04 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:35h
L’associació Sant Cugat Comerç presenta la campanya nadalenca "Comprar al comerç local té premi", una iniciativa que neix amb la voluntat de donar suport al comerç local de la ciutat i incentivar les vendes per Nadal.

Per aquest motiu, des d'aquest divendres 4 de desembre fins el proper 5 de gener, els comerços associats regalaran butlletes als seus clients, per participar en el sorteig de la Loteria de Sant Cugat Comerç, que reglarà un total de 5 xecs regal per valor de 1.000 euros cadascun. 

El sorteig es realitzarà el proper dimarts 12 de gener i serà retransmès a través de les xarxes socials. Els guanyadors hauran de realitzar les seves compres durant la tarda del 19 de gener i l'import màxim de despesa a cada establiment serà de 100 euros. Això sí, les compres s’hauran de realitzar en establiments associats a Sant Cugat Comerç, segons el llistat que facilitarà l’associació.

"El gran objectiu d'aquesta acció és dinamitzar el comerç de Sant Cugat durant aquesta campanya nadalenca, fent partícip a tota la ciutadania", ha assenyalat el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo. Com que aquesta campanya arriba en ple tancaments perimetrals a Catalunya, es mostra convençut que els santcugatencs aprofitaran els propers dies per realitzar les seves compres en els establiments de la ciutat. 

Sant Cugat Comerç

Una associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i dinamitza la restauració. L'entitat "és i pretén ser" el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu de la ciutat.