Valldoreix signa un conveni per finançar la unitat de cures pal·liatives de l'Hospital Sant Joan de Déu

De la mà de l'Associació Anita donaran una ajuda econòmica per a la investigació i desenvolupament de tractaments contra els tumors germinals malignes en nens i adolescents

Els fons donats finançaran l’atenció dels pacients d’oncologia que necessitin cures pal·liatives i les seves famílies
Els fons donats finançaran l’atenció dels pacients d’oncologia que necessitin cures pal·liatives i les seves famílies | EMD Valldoreix
NacióSantCugat
01 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:05h
L'Associació Anita i l'EMD de Valldoreix han signat aquest matí un conveni econòmic pel qual l'associació benèfica, creada per ajudar en la investigació i desenvolupament de tractaments contra els tumors germinals malignes en nens i adolescents, enviaran una subvenció de 2.000 euros per col·laborar amb l'Obra Social de Sant Joan de Déu i l'hospital de Sant Joan de Déu, per tal de donar suport a la unitat de cures pal·liatives.

Els fons donats finançaran, concretament, l’atenció dels pacients d’oncologia que necessitin cures pal·liatives i també a les seves famílies. Aquesta atenció es fa d’una manera integral, oferint-los un suport físic, social, emocional i espiritual, amb una disponibilitat de 24 hores, 365 dies l’any, tant al mateix hospital com als seus domicilis.

L'Associació Anita va ser fundada pels pares d’Ana Sanchiz Amado amb la voluntat de recordar i retre homenatge a la seva filla petita que, amb poc més de 3 anys no va poder superar un càncer de cèl·lules germinals. Arran del tractament que va rebre a l'Hospital Sant Joan de Déu, es va crear un fort vincle entre l'entitat solidària i el centre sanitari, convertint-se en grans aliats per combatre el càncer infantil.