Sant Cugat donarà 10.415 euros per a projectes d'entitats animalistes

Serviran per finançar projectes destinats a garantir el benestar animal de les colònies de gats de la ciutat i per a millorar les instal·lacions de les protectores del municipi

Alguns dels gats rescatats, en una protectora d'animals.
Alguns dels gats rescatats, en una protectora d'animals. | Europa Press
Redacció
01 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:00h
L’Ajuntament ha aprovat recentment l’atorgament de subvencions en matèria de Protecció i Benestar Animal. En total s’han assignat 4 subvencions per un import total de 10.415 euros. Aquests ajuts es destinaran a finançar quatre projectes d’entitats animalistes del municipi que han superat els informes tècnics municipals. 

D’aquesta manera, el 100 per cent dels projectes presentats per les entitats sol·licitants han rebut el vistiplau de la convocatòria, oberta del 25 de juliol al 15 de setembre i que s’inclou en el marc de la partida de subvencions municipals adreçades al foment de projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social.

Associació Protectora d’Animals el Cau Amic: 4.000 euros, per treballs d’adequació del paviment en 4 pàdocs, consistint en la preparació del sòl, anivellament i reblert amb sauló per a la pavimentació en sec de lloses de formigó; substitució de 4 portes metàl·liques per deteriorament pel pas del temps; fabricació i col·locació d’11 panells per contenir la palla de l’interior dels pàdocs, formats per doble xapa d’alumini amb aïllament a l’interior. 

Plataforma animalista Sant Cugat (PAS): 3.315 euros, per alimentació i atenció de gats de colònia malalts o ferits i material per a portar a terme les actuacions.

Yvonne Dachs Rosselló: 800 euros, per alimentació de colònies de gats censades a l’Ajuntament.

Associació Protectora d’Animals el Cau Amic: 2.300 euros, per control diari de les colònies i en cas necessari captura de gats per a portar-los al servei veterinari per la seva vigilància de la salut, tractament, hospitalització, esterilització o castració. Identificació del gat amb microxip en cas de detectar la possibilitat de la seva adopció.