Persecució policial de matinada a Sant Cugat: intenten atropellar dos agents i els aturen a trets

Els detinguts estan a l'espera de passar a disposició judicial aquest mateix dilluns

Imatge d'un control conjunt de Mossos i Policia Local per controlar el toc de queda
Imatge d'un control conjunt de Mossos i Policia Local per controlar el toc de queda | Adrià Costa
NacióSantCugat
30 de novembre del 2020
Actualitzat a la 13:07h
Nou episodi criminal aquesta matinada a Sant Cugat. Els fets han tingut lloc al voltant de les 4 h del matí quan apareix un cotxe mentre la Policia Local estava atenent un accident de trànsit a l'avinguda Europa, segons han confirmat fonts municipals a NacióSantCugat. En veure el vehicle, els agents haurien demanat al cotxe que s'aturés per incompliment de les restriccions de mobilitat nocturna arran del toc de queda.

El vehicle però, desobeeix l'alto policial i envesteix a la parella d'agents municipals que han de llençar-se al terra per evitar ser atropellats. En perdre'ls de vista, es dona l'ordre de cerca del vehicle fugat. 

Minuts més tard, els cossos policials localitzen el cotxe a Rubí on comença una segona persecució. Aquesta vegada però, el vehicle fugat decideix encastar-se contra un cotxe policial, oportunitat que aprofita un agent municipal de Sant Cugat per disparar dos trets a les rodes del vehicle. El cotxe s'atura i es procedeix a la detenció de les quatre persones de l'interior, dos homes i dues dones; tots ells de Rubí. 

A hores d'ara se sospita que el cotxe fos robat i també s'està investigant si la propietària del vehicle va ser agredida. Els detinguts resten a l'espera de passar a disposició judicial aquest mateix dilluns.