Tot el que has de saber de l'encesa de llums de Nadal a Sant Cugat

Aquest divendres els Diables seran els encarregats de fer tronar la ciutat per encendre els llums

Nadal a Sant Cugat
Nadal a Sant Cugat | Aj. Sant Cugat
26 de novembre del 2020
Sense acte multitudinàri d'encesa de llums a la plaça d'Octavià i sense Trenet de Nadal. Les festes nadalenques s'acosten i també estaran marcades per la pandèmia del coronavirus.  Així doncs, el Nadal arrencarà aquest divendres, 27 de novembre, a les 18.30 hores quan els santcugatencs escoltin una tronada simultània a 30 punts de la ciutat a càrrec de Diables Sant Cugat. Fins a 44 quilos de pólvora faran tremolar el municipi per just després il·luminar la ciutat per donar la benvinguda al Nadal.

Una seixantena de diables de la ciutat es repartiran en diferents punts, allunyats de les zones boscoses per fer sentir les traques i carcasses típiques de les festes majors. La vicepresidenta dels Diables, Cristina Zafra, ha explicat que han revisat tots els espais per garantir-ne la seguretat i ha explicat que estan molt il·lusionats per formar part d'aquest acte. L'última vegada que els Diables Sant Cugat van fer una actuació va ser l'agost del 2019 a Isona. 

Enguany també s'incrementaran els llums de Nadal per tal de reactivar el comerç de la ciutat. En total, 248.218 bombetes LED, il·luminaran els carrers i places de la ciutat de 17.30 a les 23h cada dia, tret dels festius en què les bombetes s'apagaran a les dues de la matinada.