El comerç de Sant Cugat dona el tret de sortida a la campanya de Nadal amb descomptes i promocions

Aquest divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29, arriba una nova edició dels "Dies Màgics"

Dies màgics de Sant Cugat Comerç
Dies màgics de Sant Cugat Comerç | Cedida
Redacció
26 de novembre del 2020
Actualitzat a les 10:26h
Les festes de Nadal s'acosten i el comerç necessita més que mai la solideritat dels santcugatencs per recuperar les vendes perdudes per la pandèmia. És per això que des de Sant Cugat Comerç s'ha impulsat una nova edició dels Dies Màgics, uns dies de grans descomptes i promocions en els comerços associats. 

Es farà aquest divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 i servirà per donar el tret de sortida a les compres nadalenques. Des de l'associació de comericants es recorda que va ser la primera associació de comerciants de tot Catalunya, en organitzar aquest tipus d’activitats amb grans descomptes i promocions l’any 2014.

Inspirada en la popular cita americana Black Friday l’esdeveniment té l’objectiu d’incentivar el consum, potenciant i animant a oferir un gran nombre d’ofertes i promocions per part de tots els comerços participants. Una de les grans novetats de l’edició d’enguany és que l’esdeveniment comercial s’allargarà durant tres dies, incorporant la jornada de diumenge. En l’edició d’enguany hi participaran una cinquantena d’establiments. 

Els Dies Màgics és una de les activitats més esperades entre el teixit comercial de la ciutat. A més, la cita d’enguany arriba en ple tancament perimetral de tot Catalunya, i per tant "estem segurs que els santcugatencs i santcugatenques respondran una vegada més, i ompliran els comerços de la ciutat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció’,  assenyala el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo.