El PSC de Sant Cugat impulsa un cicle de xerrades i vídeos per erradicar les violències masclistes

Presentació del cicle de conferències sobre feminisme del PSC Sant Cugat.
Presentació del cicle de conferències sobre feminisme del PSC Sant Cugat. | Anna Mira
25 de novembre del 2020
L'agrupació local del Partit Socialista de Catalunya (PSC) a Sant Cugat ha donat el tret de sortida a un cicle de vídeos i conferències divulgatives amb l'objectiu "d'erradicar les violències masclistes". Així ho ha expressat la membre de la secretaria polítiques feministes i igualitàries del partit, Paula Nuñez, en una roda de premsa. 

Per la seva banda, el líder de la nova executiva del PSC i portaveu del partit al govern, Pere Soler, "sempre pensem amb un feminisme radical i batallador i nosaltres el radicalisme el portem a les idees". 

"Pengem els cartells d'un projecte de treball feminista per la conscienciació social", ha explicat Nuñez. Durant un any, cada dia 25 de cada mes el partit farà visible un vídeo per tal d'assenyalar les violències masclistes. 

A més a més, de cara a principis de l'any vinent, la formació té previst engegar un cicle de conferències per aprofundir i debatre sobre el feminisme. "Farem un recorregut pels principals conceptes de la teoria feminista". "Es necessita un debat sobre el concepte polític de ser dona, ja que estem en un moment molt decisiu", ha afegit Nuñez, i a través de les conferències el partit vol posar-ho sobre la taula. Per Soler aquesta campanya tracta de "posar sobre la taula els valors feministes que volem impregnar a les nostres accions de carrer però també a les institucions".