FOTOS i VÍDEO Sant Cugat rebutja les violències masclistes amb la voluntat de «ser agents transformadors»

Desenes de persones s'han aplegat a la plaça de la Vila en l'acte institucional del 25-N

Acte institucional del 25-N a Sant Cugat
Acte institucional del 25-N a Sant Cugat | Lali Puig
25 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:48h
Compromís amb la lluita contra les violències masclistes i crida a ser agents transformadors. Amb aquestes dues idees Sant Cugat ha fet visible el rebuig contra la violència masclista en l'acte institucional a la plaça de la Vila. Representants del govern local i dels partits polítics a l'Ajuntament, treballadores i membres de diverses entitats locals que treballen per l'erradicació de les violències masclies s'han aplegat aquest migdia davant del Consistori. 

Durant l'acte s'ha llegit el manifest institucional aprovat per unanimitat el passat ple del mes de novembre on s'ha post de relleu la necessitat de "ser còmplices per erradicar les violències masclistes d'arrel". Mascaretes, polseres i bosses amb el lema "Només sí és sí" s'han fet notablement visibles durant l'acte. 

Tant l'alcaldessa Mireia Ingla, com la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert, han insistit que enguany "hem après que la llar ha deixat de ser un espai segur per a moltes dones", ja que el confinament ha generat un notable increment de violències cap a les dones.