Reobren els Cinemes Sant Cugat al 50% d'aforament

La ciutat recupera els tres cicles de cinema i la tercera edició de l'"Anima’t en Família" per Nadal

Els cinemes Sant Cugat reobren aquest dijous 2 de juliol.
Els cinemes Sant Cugat reobren aquest dijous 2 de juliol. | Aj. Sant Cugat
NacióSantCugat
24 de novembre del 2020
Actualitzat el 15 de desembre a les 16:12h
Les sales de Cinemes Sant Cugat tornaran a obrir les seves portes a partir d'aquest mateix divendres 27 de novembre, després de l'anunci de les mesures anunciades pel pla de reobertura decretat per la Generalitat de Catalunya. 

Així doncs, les grans pantalles locals tornaran a posar-se en funcionament al 50% d'aforament amb noves estrenes i pel·lícules que no van arribar a projectar-se pel tancament. Algunes d'aquestes són: la producció catalana de Cesc Gay "Sentimental", la comèdia espanyola "Ni de coña" i la cinta francesa "Iré donde tu vayas".

Per altra banda, la ciutat també recuperarà els tres cicles de cinema organitzats per l'Ajuntament. Una edició que ve "especialment carregada de propostes interessants" que van des del cinema d’autor fins a l’animació en català, passant pel millor cinema català d’estrena que prepara el terreny pels Premis Gaudí. A més, també es recuperarà la tercera edició de l'"Anima't en Família", un festival adreçat al públic infantil durant les festes de Nadal.


Festival "Anima't en Família": "Anem a caçar un os" (28 de desembre); "Jacob, Mimi i els gossos del barri" (29 de desembre); "La tortuga roja" (30 de desembre); "La Lur i l'Amets" (2 de gener); "Coco, el petit drac" (3 de gener) i "Zibila i el poder de les ratlles" (4 de gener).

Cicle de "Cinema per a tothom": "Els Croods 2: Una nova era" (27 de desembre) i "Jacob, Mimi i els gossos del barri" (3 de gener).

Cicle "Gaudí": "Las niñas de Pilar Palomero" (22 de desembre)

Projecció especial de "Terra de telers": amb presència del director Joan Frank Charansonnet i la protagonista Sònia Guimerà (13 de desembre).






amb l'arribada del juliol. Està previst que ho facin aquest mateix dijous 2 de juliol, tal com han anunciat a través de les seves xarxes. Per fer-ho, es prendran totes les mesures de seguretat que calguin per garantir l'entrada a tothom.