El regidor santcugatenc Marco Simarro, nou conseller comarcal

Ha substituït a l'exalcalde de Sabadell, Maties Serracant

Marco Simarro, regidor de la CUP Sant Cugat.
Marco Simarro, regidor de la CUP Sant Cugat. | CUP
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:22h
El regidor de Joventut i de Participació i Barris de l'Ajuntament de Sant Cugat, Marco Simarro, ja és el nou conseller de la CUP al Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquest dijous 19 de novembre el santcugatenc ha pres possessió del càrrec en substitució de l'exalcalde de Sabadell, Matias Serracant. 

En declaracions a NacióSantCugat, Simarro ha explicat que estava previst que ell assumís el càrrec de conseller la segona meitat del mandat. No obstant això, la dimissió de Serracant com a regidor a l'Ajuntament de Sabadell, ha precipitat el canvi. Per Simarro, "és un nou repte i una oportunitat de conèixer a fons la institució" i incidir per fer-la útil. 

Simarro ha expressat que tot i ser un espai més de feina "la CUP fem una tasca molt coordinada entre els diferents grups perquè no recaigui un excés de feina als consellers comarcals". D'aquesta manera, el regidor de la CUP assegura que "no limitarà la tasca a Sant Cugat". "Políticament no tenim massa possiblitats d'incidir en l'aritmètica del Consell però sí en el discurs, en el debat i en les propostes", ha afegit. 

Simarro constava com a segon suplent a la llista per la coalició electoral Alternativa Municipalista AMUNT, coalició municipalista de totes les candidatures alternatives de la que la CUP-PC en forma part. Així doncs, el santcugatenc, passa a formar part del grup comarcal juntament amb la regidora de la CUP de Castellar, Marga Oncins. A banda de Simarro, el Consell Comarcal també compta amb representants santcugatencs a les files del PSC amb Pere Soler i de Junts amb Eloi Rovira.