coronavirus

La Covid força un joc de carteres al govern de Sant Cugat

L'objectiu és equilibrar les càrregues de feina i dedicació entre els regidors del govern local

per NacióSantCugat, 20 de novembre de 2020 a les 14:05 |
Equip de govern de Sant Cugat | Aj. de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat remodela el cartipàs per afrontar el segon tram del mandat municipal marcat per la pandèmia. La crisi de la Covid-19 ha suposat un increment de les responsabilitats, càrregues de feina i dedicació de la regidoria de Salut, encapçalada per Gemma Aristoy.

Així doncs, amb l'objectiu d'equilibrar les càrregues de feina i dedicació entre els regidors del govern local, l'actual regidor de Seguretat Ciutadana, Via Pública i Paisatge Urbà i Benestar Animal, Francesc Carol, es quedarà amb la cartera d'Esports que també portava fins ara Aristoy. A canvi, la regidora agafa la cartera de Via Pública i Paisatge Urbà de Carol, que ara passarà a formar part de la tinència d'alcaldia d'Esther Madrona (Cultura, Educació, Esports i Joventut) per augmentar la relació, coneixement i sensibilitat d'aquest departament amb les activitats d'oci i lleure organitzades per les entitats i col·lectius del municipi. 


Per altra banda, l'àrea d'Infància, fins ara a mans de Pilar Gorina, passarà a la tinència d'alcaldia Núria Gibert, afegint-se a les carteres de Drets Socials i Igualtat. A més, aprofitant el canvi de carteres es reordenen algunes de les competències de les regidories de Salut, Benestar Animal i Sostenibilitat. Per exemple, el control de plagues i fauna exòtica, que fins ara depenia de Benestar Animal, passarà ara a mans de Sostenibilitat. 

Segons ha explicat l'alcaldessa Mireia Ingla, "Un any i mig després d’arribar al govern i conèixer amb profunditat cada àrea, els seus reptes i necessitats, fem uns ajustos en el cartipàs per afrontar millor la segona part del mandat, que també estarà marcat per la crisi de la Covid. Amb aquests canvis continuarem en la línia de millorar la gestió i el servei que donem a la ciutadania". 


El tripartit ha afirmat que aquests canvis en el cartipàs, que s’aprovaran per decret d’alcaldia i dels quals es donaran compte al proper ple municipal del mes de desembre, no suposen cap canvi en les retribucions econòmiques dels regidors i les regidores.
Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació