L'Ajuntament obre una línia d'ajuts per a les escoles bressol i de música privades de Sant Cugat

Per rebre les ajudes cal que els alumnes estiguessin escolaritzats abans del 13 de març

El consistori ha limitat la subvenció a 6.000 euros per centre educatiu
El consistori ha limitat la subvenció a 6.000 euros per centre educatiu | Jaume Ventura
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:54h
L'Ajuntament de Sant Cugat presenta una nova línia d'ajuts per donar un cop de mà a les escoles bressol i de música privades de la ciutat. La regidora d'Educació, Pilar Gorina, ha qualificat la mesura de "bona notícia" que pretén donar el màxim suport possible per part de l'administració local als sectors més perjudicats per la pandèmia.

Gorina recorda que aquests centres van tancar a partir del 13 de març arran de la crisi sanitària i aquests ajuts econòmics tenen l'objectiu de compensar la seva davallada d'ingressos durant aquest període. La partida està pressupostada en 175.000 euros. 

A través d'una gestió "molt simple i senzilla" a l'apartat de tràmits del web municipal, les escoles bressol autoritzades per la Generalitat podran sol·licitar fins el 11 de desembre un ajut de 200 euros per alumne escolaritzat entre 0 i 3 anys; i les dues escoles de música santcugatenques autoritzades (Aula de So i Escola Fusió) fins a 50 euros per alumne escolaritzat entre 4 i 18 anys. 

En ambdós casos, per rebre les ajudes cal que els alumnes estiguessin escolaritzats abans del 13 de març. Tanmateix, l'Ajuntament ha limitat la subvenció a 6.000 euros per centre educatiu i, en cas que sobrin diners de la partida pressupostària, es destinaran a altres iniciatives municipals per reduir l'impacte de la Covid-19 sobre la ciutadania.

Cal recordar que aquestes ajudes econòmiques vindran complementades amb les ajudes anunciades pel govern de la Generalitat que encara han d'arribar.