Prop d'un centenar de joves es manifesten a Sant Cugat contra la precarietat juvenil

La mobilització de l'Esquerra Independentista s'ha fet sota el lema "Que la crisi la paguin els rics i no la classe treballadora"

Manifestació dels joves de l'esquerra independentista a Sant Cugat.
Manifestació dels joves de l'esquerra independentista a Sant Cugat. | Anna Mira
19 de novembre del 2020
Actualitzat a les 20:36h
Els joves de l'esquerra Independentista de Sant Cugat han sortit al carrer aquest dijous a la tarda en una manifestació per protestar contra la precarietat juvenil. Sota el lema Que la crisi la paguin els rics i no la classe treballadora han volgut protestar contra un "sistema capitalista" que precaritza la classe treballadora. 

A les 19 h desenes de joves s'han aplegat a la plaça de Doctro Galtés per anar en manifestació cap a la plaça 1 d'Octubre de la ciutat on s'ha fet la concentració unitària amb la resta de col·lectius que han convocat l'acció. Mantenint les distàncies de seguretat i amb mascaretes, els joves han cridat lemes com "la lluita del jovent, el futur del nostre poble". 
  Han participat Arran, Alerta Solidària, Endavant, la CUP, el SEPC, i la Coordinadora Obrera Sindical. Amb la consigna "les joves diem prou: prenem els carrers", la manifestació juvenil demana posar fi a la "socialització de les pèrdues mentre es privatitzen els beneficis".