Literatura

«Donant», l'obra guanyadora del 18è Premi Literari de Valldoreix

Andrés Erenhaus i Mariona Masferrer han estat els dos membres del jurat que han anunciat el guanyador

per NacióSantCugat, 24 de novembre de 2020 a les 17:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Donant", del torellonenc Josep Martinez Lladó, ha estat l'obra guanyadora del 18è Premi Literari de Valldoreix. Per altra banda, el guanyador de la categoria juvenil ha estat "La venjança del cavaller", del valldoreixenc Víctor Otero Monzó.

L'entrega de premis de la 18a edició del certamen va tenir lloc el passat dijous, just abans de començar el ple telemàtic de novembre de la Junta de Veïns de Valldoreix. El veredicte va ser anunciat pels membres del jurat Andrés Erenhaus i Mariona Masferrer que han alabat l'"alt nivell" de les obres presentades.


En l’edició d'enguany, el certamen literari valldoreixenc ha aplegat 52 participants, 50 en la categoria adults i dues en la juvenil. Tres de les obres presentades han quedat fora de concurs per no complir amb algun dels requisits de les bases. Pel que fa a la poca participació en la categoria juvenil, el jurat ha demanat a l'EMD reforçar la comunicació entre el públic jove per animar-los a participar. 

Pel que fa als guanyadors, tant de la modalitat juvenil com el de la modalitat d’adults, rebran una retribució econòmica de 2.000€ i les obres guanyadores es publicaran en format imprès, on hi constarà la fotografia de l’autor amb una breu ressenya biogràfica.

 

Participació