Com serien unes campanades de TV3 presentades per Tomàs Molina, Sr. Chen i Lildami?

Els dos músics i el mític meteoròleg de TV3 fan broma sobre el tema en un programa d'iCat FM

Redacció
18 de novembre del 2020
Actualitzat a les 20:39h
El raïm, a punt per les dotze campanades.
El raïm, a punt per les dotze campanades. | Laura Fíguls
Com serien unes campanades presentades per Tomàs Molina i els cantants de trap Sr.Chen i Lildami? Aquest és l'escenari que va plantejar el programa Els Experts d'iCat FM en un gag que va consistir en una trucada amb els suposats protagonistes de la notícia. Quines idees portarien a terme? El còctel seria explosiu.

Malgrat que la combinació "presentador del Telenotícies + dos joves artistes de música urbana en català" aixecaria passions, el cert és que TV3 encara no té decidit ni tan sols el format del programa especial per donar la benvinguda a l'any nou.

Sr. Chen va començar de ben jove en el món de la música, i l'any 2018 va publicar el seu primer projecte en solitari, Espero que te guste. El 2019, i en col·laboració amb Lildami, es van endur diversos premis:  el Premi Enderrock a millor disc de hip-hop i músiques urbanes, el Premi Cerverí a la millor lletra en català de l'any amb Sempre és estiu, i han estat els autors d'Anorac, la Cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.

Per la seva banda, Lildami és un dels col·laboradors del disc de La Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid-19. També és l'ímpulsor del Festival Maleducats, el primer festival de música urbana de Catalunya, que s'ha hagut d'ajornar fins l'any 2021 a causa de la pandèmia.