VÍDEO El Monestir prepara una «marató de misses» per complir amb la nova normativa Covid

La Parròquia de Sant Pere d'Octavià afegeix "tres misses d'or" a l'horari habitual litúrgic

Totes les misses dominicals es podran seguir en directe via online a través del canal de Youtube de la Parròquia
Totes les misses dominicals es podran seguir en directe via online a través del canal de Youtube de la Parròquia | Parròquia de Sant Pere d'Octavià
NacióSantCugat
13 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:15h


"Mossèn, estàs preparat per fer 10 misses el cap de setmana?". La Parròquia de Sant Pere d'Octavià afegeix "tres misses d'or" a l'horari habitual litúrgic per complir amb la nova normativa per prevenir els contagis de la Covid-19. Des d'aquest cap de setmana el Monestir només podrà acollir un 30% del seu aforament, és a dir, un màxim de 100 persones.

Per aquest motiu, de forma "proactiva", la parròquia santcugatenca ha organitzat una "marató de misses" perquè els fidels puguin continuar assistint de forma presencial. Així doncs, fins a nou avís, els dissabtes se celebraran a les 18 h, 19 h i 20:30 h; i diumenges a les 9 h, 10 h, 11 h, 12 h, 13:15 h, 19 h i 20:30 h. 

Per poder assistir cal registrar-se prèviament de manera individual "per assegurar que tothom hi pugui participar". La parròquia recorda l'obligatorietat de complir amb totes les mesures de seguretat establertes -com ara mascaretes i distàncies- i suggereix arribar a la missa amb antellació per assegurar-se un lloc.

Tanmateix, també recomanen a les persones grans o de risc que es quedin a casa i apunten que totes les misses dominicals es podran seguir en directe via online a través del canal de Youtube del Monestir