Una multinacional adquireix 5.000 metres quadrats d'oficines a Sant Cugat

OCA Global traslladarà la seu corporativa de la companyia al municipi vallesà

La companyia s'instal·larà en el Parc Empresarial A7 de la ciutat
La companyia s'instal·larà en el Parc Empresarial A7 de la ciutat | Aj. Sant Cugat
NacióSantCugat
12 de novembre del 2020
OCA Global, una companyia dedicada a la inspecció local, control de qualitat i certificació, s'ha fet amb prop de 5.000 metres quadrats d'oficines al Parc Empresarial A7 de Sant Cugat. La multinacional té previst traslladar la seva seu corporativa al municipi vallesà.

La instal·lació es durà a terme durant la Setmana Santa de 2022, una vegada es faci "una important rehabilitació integral per adequar l'espai tècnica, funcional i estèticament a les seves necessitats", tal com ha informat la consultoria immobiliària Savills Aguirre Newman. Actualment, OCA Global té la seu al parc empresarial Mas Blau del Prat de Llobregat.

L'edifici que s'ocuparà en règim de lloguer va ser construït l'any 2009 i té 4.814 metres quadrats repartits en quatre plantes, dos nivells d'aparcament i espais per usos alternatius com vestuaris o arxius. El conseller delegat d'OCA Global, Josep Fajula, afirma que el nou espai els permetrà "créixer còmodament als serveis centrals per atendre a les futures necessitats, i donant un millor i eficient servei a delegacions i empreses".