Puigneró descarta presentar-se a les primàries per ser cap de llista de Junts

Borràs i Calvet han fet el pas per ser-ho a l'espera de la decisió de Carles Puigdemont aquest dimecres

Jordi Puigneró
Jordi Puigneró | ND
11 de novembre del 2020
Actualitzat a les 18:04h
El conseller santcugatenc Jordi Puigneró no optarà a ser cap de llista de Junts per Catalunya el 14 de febrer. El conseller de Polítiques Digitals ho ha descartat malgrat que sectors del partit li havien demanat que encapçalés una opció "transversal" i que agrupés totes les sensibilitats i fes compatible el compromís amb l'1-O i la gestió. Puigneró era el més ben vist per Carles Puigdemont i pesos pesants de la direcció com ara Jordi Sànchez però ha preferit reservar-se.

Segons que ha pogut saber NacióDigital el conseller ha descartat competir amb Laura Borràs i Damià Calvet, que han formalitzat les seves candidatures per les primàries de finals de novembre i aspiren a presidir la Generalitat. Un i altre, però, van manifestar que retirarien les seves candidatures si finalment Carles Puigdemont, que hauria de decidir aquest dimecres què fa, s'acaba presentant.

Si Puigdemont és candidat i no pot ser escollit president s'obrirà un debat pel candidat efectiu i aquí sí que Puigneró, com també Borràs, Calvet o fins i tot Ramon Tremosa, tindria opcions. Caldrà veure si Puigneró es presenta a les primàries de mitjans de desembre per escollit els candidats entre la segona i la vuitena posició de la llista per Barcelona.