La pandèmia obliga a anul·lar la Mostra de Teatre a Valldoreix

L'organització i les companyies han optat per suspendre les representacions i aplaçar-les un any

La Mostra de Teatre 2020, anul·lada
La Mostra de Teatre 2020, anul·lada | EMD Valldoreix
NacióSantCugat
11 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:09h
La Mostra de Teatre a Valldoreix 2020 cau del calendari. Finalment, enguany no se podrà celebrar el certamen teatral de la vila degut a la segona onada del coronavirus. Les noves mesures decretades pel govern de la Generalitat per contenir els contagis de la Covid-19 han obligat a l'organització i les companyies a anul·lar les representacions previstes i aplaçar-les un any.

Així doncs, el mes de novembre de 2021, es es portaran a escena les obres "Mi robot y yo" a càrrec de la companyia Magma 2011 del barri de La Serreta; la "Farsa del banyut apallissat" a càrrec del Cercle-Grup de Teatre dels Marxosos del Vallès;  "El gran showman" amb la coral jove Music’Al Cor; i "‘Vides de gos" escrita i representada per l’actriu i directora teatral valldoreixenca Marta Angelat.

Totes aquelles persones que havien adquirit les entrades de forma anticipada a qualsevol de les quatre representacions es poden posar en contacte amb l'Oficina de Cultura de l'EMD de Valldoreix (93 674 27 19) per reemborsar l'abonament.