Les entitats esportives, culturals i juvenils de Sant Cugat poden demanar ajudes de fins a 10.000 euros

L'Ajuntament obre una línia d’ajuts de 146.750 euros a associacions afectades per la pandèmia

NacióDigital
10 de novembre del 2020
A partir d’aquest dimarts, dia 10 de novembre, les entitats culturals, juvenils i esportives de la ciutat que s’hagin vist afectades per la pandèmia ja poden sol·licitar els ajuts econòmics impulsats per l’Ajuntament per donar suport al teixit associatiu.

Es tracta d’una partida, amb un pressupost de 146.750 euros, destinada a pal·liar els efectes de l’estat d’alarma a totes aquelles entitats de l’àmbit esportiu, cultural i juvenil que s’hagin vist forçades a aturar la seva activitat o a restringir-la, que hagin experimentat un descens dels ingressos previstos o que hagin hagut d’incrementar les seves despeses per fer front a les mesures de seguretat. 

Les subvencions en l’àmbit juvenil i cultural son de 100.000 euros amb un màxim de 10.000 euros per entitat sol·licitant i es poden demanar aquí. Per la seva banda, les subvencions en l’àmbit esportiu son de 46.750 euros amb un màxim de 6.000 euros per entitat sol·licitant i es poden demanar aquí. 

Les associacions i entitats privades sense ànim de lucre que vulguin accedir a la subvenció tenen 30 dies per poder demanar aquests ajuts econòmics extraordinaris per reduir els perjudicis derivats del tancament total o parcial de les seves activitats a conseqüència del coronavirus. En el supòsit que s'esgotés la partida pressupostària assignada, les subvencions es minorarien en la mateixa proporció a totes les entitats sol·licitants.