El Complex Esportiu de Valldoreix es reformula en versió telemàtica

Amb el tancament de les instal·lacions, ofereixen els serveis en format online

Classe telemàtica del complex esportiu de Valldoreix.
Classe telemàtica del complex esportiu de Valldoreix. | EMD Valldoreix
NacióDigital
05 de novembre del 2020
El Complex Esportiu de l’EMD de Valldoreix s'ha convertit en un gimnàs online davant de l'obligació de tancar-lo per reduir els contactes de coronavirus. Des d'aquest dilluns 2 de novembre, ofereix als usuaris classes dirigides de l’equipament, que poden seguir des de casa. La mesura adoptada per la direcció del centre de fitness vol ser la solució al tancament de les instal·lacions esportives durant 15 dies decretat per la Generalitat de Catalunya, dins del paquet de mesures per aturar la proliferació de contagis de la Covid-19 de la segona onada.

És en aquest sentit que els responsables del Complex han traslladat tota la seva activitat a la xarxa i ofereix la totalitat de les seves activitats dirigides habituals. D’aquesta manera, els usuaris i usuàries poden continuar amb la seva pràctica esportiva setmanal des del seu domicili.

Per poder tenir accés a les classes online, els abonats han de comunicar la participació a l’activitat a través de la plataforma de reserves que tenen a la seva disposició al web del Complex, fins a 30 minuts abans de l’inici de la sessió. Un cop feta la reserva el sistema els hi envia un enllaç al seu correu electrònic, a través del qual es poden connectar a la classe dirigida que hagin triat. Per poder tenir accés al servei els usuaris han d’haver descarregat prèviament al seu ordinador o dispositiu l’aplicació ZOOM. Si no disposen de l’app no podran obrir l’enllaç que el Complex Esportiu els hi envia al correu electrònic.

Enllestit el procés de connexió els abonats podran seguir gaudint de les seves rutines esportives habituals de Body Pump, ioga, pilates, aerodance, tonificació i estiraments, entre d’altres. Pel que fa als abonats que tenen la quota fitness, es a dir, que només fan servir la sala de màquines esportives, el Complex també els ofereix la possibilitat de fer una hora de classe dirigida per un entrenador personal, per poder fer un treball muscular específic de forma diària.