Urbanisme

VÍDEO Així és l'interior del mític xalet de l'avinguda Cerdanyola

L'edifici ha estat adquirit recentment per l'Ajuntament per evitar que fos enderrocat i donar-li un ús de proximitat

per Sergi Baixas , Sant Cugat , 2 de novembre de 2020 a les 09:45 |
La recollida s’efectua a través d’un cotxe adaptat amb un sistema d’escànner, càmeres i sensors | Ajuntament de Sant Cugat
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Així és l'interior del xalet de l'avinguda Cerdanyola que fa cantonada amb el passeig de Torre Blanca. Actualment, l'Ajuntament de Sant Cugat està elaborant un plànol 3D de l'immoble de principis del segle XX amb la voluntat de conservar-lo pel seu "alt valor patrimonial" i convertir-lo en un equipament municipal. L'edifici ha estat adquirit recentment pel consistori santcugatenc per un cost de 800.000 euros i evitar així que fos enderrocat. Ara, l'objectiu serà donar-li un ús de proximitat que s'acabarà de definir en el consell de barri. 

Una empresa local ha utilitzat tecnologia làser per elaborar plànols geomètrics de planta, de seccions, alçats i estudis de deformacions a partir de núvols de punts digitals amb color que seran de gran utilitat per executar les futures obres d'adequació de l'espai.


 

Participació