La CEESC demana a l'Ajuntament les mateixes condicions horàries pel món de l'esport que la cultura

El president de l'entitat esportiva també reclama a l'Ajuntament obrir els pavellons i equipaments municipals durant els cap de setmana i festius

NacióSantCugat
28 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:09h
Handbol femení.
Handbol femení. | CHSC
El món de l'esport porta dies reclamant les mateixes condicions que el sector cultural pel que fa al toc de queda. A la ciutat, el president de la Coordinadora d'Entitats Esportives Sant Cugat (CEESC), Rafael Robledo, ha enviat una carta a l'Ajuntament per demanar unes modificacions en els horaris d'obertura i tancaments.

La CEESC considera important mantenir les instal·lacions esportives municipals obertes fins a les 22 h i no fins a les 21 h, ja que el nou canvi "perjudica" els entrenaments dels esportistes. Per altra banda, també demanen que els equipaments estiguin oberts durant els caps de setmana i festius per contribuir a "aixecar l'ànim psicològic i l'empatia". Asseguren que estan fent "molts esforços" per vetllar pel compliment de les mesures de seguretat.

Tanmateix, en la carta enviada a l'alcaldessa Mireia Ingla i a la regidora d'Esports Gemma Aristoy, també exposen la "preocupació comuna" per la poca informació rebuda sobre les subvencions del 2019 i 2020 que encara no han rebut. "La gestió actual no ajuda a veure el futur amb massa optimisme", apunten.

Ingla però, ha recordat per les xarxes socials que els horaris els fixa el Procicat. Afirma que ni el govern de la Generalitat ni l'Ajuntament tenen potestat per fer excepcions.