Política

L'Ajuntament de Sant Cugat, reconegut per l'impuls de l'administració digital i el govern obert

L’Administració Oberta de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament el reconeixement TOP10 i també ha rebut el segell infoparticipa de la UAB

per NacióSantCugat , Sant Cugat, 29 d'octubre de 2020 a les 11:00 |
Segells de l'AOC i la UAB | Ajuntament de Sant Cugat
L'ajuntament de Sant Cugat ha rebut el reconeixement Top10 per part de l'AOC (Administració Oberta de Catalunya) per ser "capdavanter en l'impuls de l'administració digital i el govern obert". A més, també se li ha atorgat el segell infoparticipa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per la qualitat i la transparència de la pàgina web municipal. 

El guardó de transparència Top10 de l'AOC s'atorga a través de l'avaluació del grau de maduresa de transformació digital dels ens locals d'un territori. Sant Cugat ha tret una puntuació de 78 sobre 100 en aquest índex, situant-se en quarta posició de la comarca de Barcelona.


El segell infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública de la UAB és un segell que s'atorga als ajuntaments que tenen un portal web entenedor i amb informació útil. Que s'hi expliqui qui són els representats polítics de la ciutat com es gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació es posen a l'abast de la ciutadania. 

 

Participació