L'Ajuntament de Sant Cugat, reconegut per l'impuls de l'administració digital i el govern obert

L’Administració Oberta de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament el reconeixement TOP10 i també ha rebut el segell infoparticipa de la UAB

Segells de l'AOC i la UAB
Segells de l'AOC i la UAB | Ajuntament de Sant Cugat
Redacció
29 d'octubre del 2020
L'ajuntament de Sant Cugat ha rebut el reconeixement Top10 per part de l'AOC (Administració Oberta de Catalunya) per ser "capdavanter en l'impuls de l'administració digital i el govern obert". A més, també se li ha atorgat el segell infoparticipa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per la qualitat i la transparència de la pàgina web municipal. 

El guardó de transparència Top10 de l'AOC s'atorga a través de l'avaluació del grau de maduresa de transformació digital dels ens locals d'un territori. Sant Cugat ha tret una puntuació de 78 sobre 100 en aquest índex, situant-se en quarta posició de la comarca de Barcelona.

El segell infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública de la UAB és un segell que s'atorga als ajuntaments que tenen un portal web entenedor i amb informació útil. Que s'hi expliqui qui són els representats polítics de la ciutat com es gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació es posen a l'abast de la ciutadania.