Presó per tres lladres enxampats mentre robaven en un domicili de Sant Cugat

Amb aquesta ja són 37 les persones detingudes aquest any per robatoris amb força a domicilis a la ciutat

Imatge de les joies i el material robat en una casa de Sant Cugat.
Imatge de les joies i el material robat en una casa de Sant Cugat. | Mossos
Redacció
27 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 15:44h
Tres lladres ingressen a presó després d'haver estat detinguts durant un robatori en un domicili de Sant Cugat. Els fets van passar dissabte 24 d'octubre al voltant de les 21 hores quan una patrulla dels Mossos d'Esquadra de paisà que realitzava tasques de seguretat ciutadana, van ser alertats d’una alarma activada en un domicili. 

En arribar al carrer, els agents van veure a una persona vestida de negre amb actitud de vigilància just a l’adreça de l’alarma. Quan va veure la patrulla, es va amagar entre uns vehicles i va marxar del lloc caminant.

La dotació policial en baixar del vehicle, va escoltar sorolls a l’interior de la casa on havia saltat l’alarma i va observar com sortien dues persones de l’interior, una d’elles amb una bossa a la mà. Les dues persones van fugir saltant a la casa en obres del costat i els agents van sortir corrents darrera seu per tal d’agafar-los. Durant la fugida el dos detinguts van tirar la bossa amb diferents objectes localitzats més tard.

Finalment, van exampar els tres pressumptes lladres per la zonai a la bossa recuperada van localitzar joies, un ordinador portàtil i un tornavís. Els agents es van adreçar a la casa on suposadament havien robat els detinguts i van observar com hi havia una finestra amb la persiana forçada i el vidre trencat i a l’interior estava tot regirat.

Els tres homes van ser detinguts i van passar a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de la localitat que va decretar el seu ingrés a presó. Els lladres tenen 28, 21 i 19 anys i són veïns de Barcelona i Badalona i acumulaven 25 d’antecedents entre tots tres. Amb aquesta detenció són 37 les persones detingudes aquest any a Sant Cugat per robatoris amb força a domicilis.