coronavirus

Alerta als hospitals de referència de Sant Cugat: Fort repunt d'ingressats el cap de setmana

Els centres sanitaris de Terrassa atenen 183 pacients, 43 més que divendres passat

per Marc Solé , Terrassa, 26 d'octubre de 2020 a les 16:44 |
Els hospitals de Terrassa atenen 183 pacients per Covid-19, 18 dels quals a l'UCI. | Albert Alemany
Després d'un fort repunt durant el cap de setmana, els hospitals de referència de Sant Cugat -Consorci Sanitari de Terrassa i MútuaTerrassa- comencen la setmana amb un total de 183 pacients aquest dilluns, 43 més que divendres passat. D'aquests, segons l'Ajuntament de Terrassa, 120 són veïns de la ciutat, 13 dels quals es troben més greus.

A l'Hospital de Terrassa hi ha 69 persones ingressades a planta i nou a l'UCI. El mateix centre atén vuit persones més a domicili, i l'Hospital de Sant Llàtzer, que també pertany al Consorci Sanitari de Terrassa, compta amb tres hospitalitzats. L'Hospital Universitari MútuaTerrassa compta amb 77 pacients a planta, nou a l'àrea de crítics, tres a la de semicrítics i cinc es troben en hospitalització domiciliària.


Aquest dilluns, el risc de rebrot a Sant Cugat es troba al seu màxim des de l'inici de la pandèmia, 519 punts. Aquest índex també ha experimentat un fort augment ja que la setmana passada es trobava en 413 punts. La taxa de reproducció és de 1,31 punts, i hauria de ser per sota de 1.

Des del mes del març, segons dades de Salut, 190 santcugatencs han mort per la Covid-19, dos dels quals durant l'última setmana. En els darrers set dies s'han registrat 437 nous positius, amb què la xifra total arriba als 2.048. 


Altres notícies que et poden interessar 

Participació