coronavirus

Vergés sobre l'ocupació de la Floresta: «No és possible reobrir tots els consultoris»

Els veïns han ocupat el centre sanitari per exigir la seva reobertura total

per NacióSantCugat , Sant Cugat , 23 d'octubre de 2020 a les 10:20 |
Imatge durant l'ocupació del consultori de la Floresta. | Sergi Baixas
La consellera de Salut, Alba Vergés, s'ha pronunciat sobre l'ocupació del consultori de la Floresta i ha assegurat "no és possible reobrir tots els consultoris perquè no es pot garantir la seguretat amb el coronavirus". Ho ha dit l'endemà de l'ocupació del consultori de la Floresta en una entrevista Els Matins de TV3. Segons Vergés d'acord amb la situació actual "no podem tenir les sales d'espera plenes" i és per aquest motiu que encara hi ha consultoris arreu de Catalunya que es mantenen tancats o parcialment oberts, com el d'aquest barri de Sant Cugat.


Durant l'entrevista Vergés ha explicat que s'ha treballat amb l'Ajuntament amb Salut i amb els veïns però que ara iniciaran gestions de nou "per veure com ens en sortim". La consellera també s'ha referit a la vuitantena de veïns que aquest dijous al vespre es van aplegar a les portes del centre sociosanitari: "Em preocupa una ocupació com aquesta amb molta gent".

La consellera ha insistit en el fet que l'atenció primària està fent "un esforç inhumà" i ha demanat a la ciutadania que col·labori. "Malgrat que tenim la voluntat de tenir-ho tot obert, no és possible", ha conclòs Vergés.


Altres notícies que et poden interessar


 

Participació