TE Connectivity anuncia el tancament de la planta a Montcada

La mesura afecta a gairebé 250 persones i un any després de l'aplicació d'un ERO

Les protestes dels treballadors fa un any amb l'aplicació d'un ERO
Les protestes dels treballadors fa un any amb l'aplicació d'un ERO | ACN
NacióSabadell
21 d'octubre del 2020
La direcció de la multinacional TE Connectivity, antigament coneguda com a Tyco Electronics, ha anunciat aquest dimecres la seva voluntat de tancar la planta que té a Montcada i Reixac, on hi treballen 248 treballadors. L'anunci es produeix un any després de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), que va suposar l'acomiadament de 94 persones.

El sindicat CCOO ha rebutjat aquesta mesura, que fonts de la companyia han confirmat, encara que sense detallar el nombre d'afectats. El sindicat ha assegurat que el tancament és "una decisió estratègica de la multinacional que no respon a causes objectives i que no té en compte el valor afegit d'aquesta fàbrica ni la qualificació de la seva plantilla".

Així mateix, ha recordat que l'acord sobre l'ERO presentat el 2019 preveia que no es plantejarien noves reestructuracions ni expedients durant tres anys, un compromís, ha denunciat CCOO, que ara "incompleix flagrantment".

Ha exigit a TE Connectivity que reconsideri aquesta decisió i ha advertit que "farà tot el que estigui a les seves mans per garantir la continuïtat" de la planta a la població vallesana i dels llocs de treball.