​Detinguts per sostreure una escopeta i munició de l'interior d'un vehicle a Mollet del Vallès

Els dos homes tenien nombrosos antecedents policials per fets similars

Redacció
20 d'octubre del 2020
Els Mossos d'Esquadra van detenir el  dia 14 d'octubre un home de 34 anys, veí de Mollet del Vallès, i un home de 49 anys, veí de Montcada i Reixac, com a presumptes autors de dos robatoris amb força interior de vehicle, un en grau de temptativa i per tinença d'armes i explosius.

Els fets es van iniciar el 12 d'octubre amb la denuncia d'un robatori amb força a l'interior d'un vehicle, en què van sostreure una escopeta i munició. El vehicle es trobava a l'aparcament d'un camp habilitat pel tir a Mollet del Vallès.

Al dia següent, dos homes van ser sorpresos intentant forçar un altre vehicle a la mateixa zona. Un testimoni va trucar al 112 i, quan van arribar, els mossos els va explicar que el dia anterior va veure els mateixos homes robant dins d'un cotxe estacionat i que s'enduien una escopeta i la munició.

A partir d'aquests fets els agents de la Unitat d'investigació de la comissaria de Mollet van iniciar una investigació. Els indicis van permetre relacionar els fets amb dos homes que ja tenien nombrosos antecedents policials per fets similars. El 14 d'octubre els investigadors van detenir els dos homes, un d'ells quan sortia del seu domicili i l'altre a la comissaria de Mollet del Vallès.

Els agents van fer una entrada i registre en el pis del primer detingut, on van localitzar la roba que duia el dia del robatori. A banda, van acompanyar el segon detingut al seu domicili de Montcada i Reixac i l'home va lliurar als agents l'arma amb la munició que havien sostret del cotxe.  Aquests objectes van ser retornats al seu propietari.

Es dona la circumstància que, a un dels detinguts li constava una ordre de detenció prèvia del Jutjat de Granollers.

Els dos detinguts han passat a disposició judicial al Jutjat de Mollet del Vallès i ha decretat llibertat amb càrrecs.