Sopa de Cabra recupera la gira del nou disc «La gran onada» amb parada a Sant Cugat

El fil conductor de l'últim disc del grup gironí és l'aigua, amb "infinitats" de lectures com la climàtica, la social o la política

Sopa de Cabra presenta nou disc després de dos anys de silenci
Sopa de Cabra presenta nou disc després de dos anys de silenci | Sopa de Cabra
NacióSantCugat
20 d'octubre del 2020
Sopa de Cabra torna a pujar sobre els escenaris amb motiu de l'inici de la gira del seu nou àlbum La gran onada que es va haver de suspendre a principis d'any a causa de la crisi del coronavirus. Es tracta del desè disc d'estudi del grup de Gerard Quintana, estrenat el 28 de febrer, que té com a fil conductor el concepte de l'aigua: "l'element més transformador del mar" que evoca infinitats de lectures com la lluita climàtica, política o social.

Durant els propers dies, està previst que el grup gironí actuï a Lleida (14 de novembre), Vic (21 de novembre), Sant Cugat del Vallès (18 de desembre) i pel Festival Cruïlla de Barcelona (9 de juliol). Pots reservar la teva entrada aquí.

Feia quatre anys que no publicaven cançons noves i en feia dos que no feien cap concert oficial. Novembre passat van presentar Farem que surti el sol, una cançó dedicada a la tasca de l'ONG Open Arms en la crisi de refugiats al Mediterrani.